http://reparatii-frigidere-masini.ro Thu, 17 Nov 2016 14:57:04 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.3 46364062 Reparatii side by side http://reparatii-frigidere-masini.ro/reparatii-side-by-side/ http://reparatii-frigidere-masini.ro/reparatii-side-by-side/#respond Sun, 06 Oct 2013 09:09:12 +0000 http://reparatii-frigidere-masini.ro/?p=1233   Stii sa folosesti frigiderul sau combina frigorifica? În frigider, alimentele trebuie aranjate în funcție de tipul acestora. În congelator se pot pune carnea, peștele și legumele congelate. În răcitor, pe rafturile superioare se așază mezelurile și alimentele gătite, în vreme ce legumele și fructele proaspete se spală înainte de introducerea în combina frigorifica și se așază pe rafturile inferioare sau în lada special concepută pentru legume și fructe. Ouăle trebuie spălate apoi introduse în compartimentele special concepute pentru acestea. Mezelurile trebuie împachetate înainte de a fi introduse în combina […]

The post Reparatii side by side appeared first on .

]]>
 

20131006-120804.jpgStii sa folosesti frigiderul sau combina frigorifica?

În frigider, alimentele trebuie aranjate în funcție de tipul acestora. În congelator se pot pune carnea, peștele și legumele congelate. În răcitor, pe rafturile superioare se așază mezelurile și alimentele gătite, în vreme ce legumele și fructele proaspete se spală înainte de introducerea în combina frigorifica și se așază pe rafturile inferioare sau în lada special concepută pentru legume și fructe. Ouăle trebuie spălate apoi introduse în compartimentele special concepute pentru acestea. Mezelurile trebuie împachetate înainte de a fi introduse în combina frigorifica. Calitatea recipientelor în care așezi alimentele este foarte importantă pentru păstrarea prospețimii acestora și pentru confortul tău. Este recomandat să nu așezi pe același raft carnea crudă și mâncarea gătită pentru că se pot transmite bacterii care să strice mâncarea. Brânza și produsele lactate trebuie așezate în recipiente de plastic pentru că laptele este un mediu propice înmulțirii bacteriilor. Lasă spațiu în jurul alimentelor pentru ca aerul rece să circule liber. Este de evitat de asemenea aglomerarea prea mare a frigiderului. Un astfel de frigider se poate transforma într-o adevărată „bombă bacteriologică”. Salata verde, castraveții și strugurii nu trebuie congelate iar fasolea verde, varza, conopida, guliile și spanacul trebuie fierte trei minute înainte de congelare. Cea mai sigură și sănătoasă metodă de dezghețare este ca alimentele să fie lăsate la temperatura combinei frigorifice.

 

The post Reparatii side by side appeared first on .

]]>
http://reparatii-frigidere-masini.ro/reparatii-side-by-side/feed/ 0 1233
Cum ne alegem masina de spalat vase http://reparatii-frigidere-masini.ro/cum-ne-alegem-masina-de-spalat-vase/ Fri, 19 Apr 2013 14:54:39 +0000 http://reparatii-frigidere-masini.ro/?p=399     Daca nu functioneaza, verificati alimentarea cu apa, curatati filtrul robinetului, asigurati-va ca furtunul de alimentare cu apa nu este indoit, verificati ca stecherul sa fie introdus corect in priza, verificati siguranta principala a locuintei si selectati programul cu care doriti sa realizeze spalarea. Daca vasele nu sunt uscate cum trebuie atunci puteti sa mariti doza substantei de clatire, pozitionati vasele in plan inclinat si fara sa se atinga intre ele, selectati programul adecvat pentru o spalare intensa, verificati daca stropitoarele si duzele bratelor sunt libere sa efectueze miscarea de rotatie, indepartati […]

The post Cum ne alegem masina de spalat vase appeared first on .

]]>
ecomax-500-dishwasher

 

 

Daca nu functioneaza, verificati alimentarea cu apa, curatati filtrul robinetului, asigurati-va ca furtunul de alimentare cu apa nu este indoit, verificati ca stecherul sa fie introdus corect in priza, verificati siguranta principala a locuintei si selectati programul cu care doriti sa realizeze spalarea.

Daca vasele nu sunt uscate cum trebuie atunci puteti sa mariti doza substantei de clatire, pozitionati vasele in plan inclinat si fara sa se atinga intre ele, selectati programul adecvat pentru o spalare intensa, verificati daca stropitoarele si duzele bratelor sunt libere sa efectueze miscarea de rotatie, indepartati toate impuritatiile care impiedica functionarea corecta si verificati detergentul.

Trebuie sa verificati ca filtrele sa nu fie infundate cu nisip sau alte impuritati. Daca nu reusiti nici una din metodele prezentate mai sus atunci trebuie neaparat sa chemati un specialist pentru o inspectie mai detaliata. Expertii de la service va stau la dispozitie.

The post Cum ne alegem masina de spalat vase appeared first on .

]]>
399
Cum ne alegem frigiderul http://reparatii-frigidere-masini.ro/cum-ne-alegem-frigiderul/ http://reparatii-frigidere-masini.ro/cum-ne-alegem-frigiderul/#respond Fri, 19 Apr 2013 14:54:27 +0000 http://reparatii-frigidere-masini.ro/?p=397 Pentru multi poate pare usor sa achizitioneze un frigider sau o combina frigorifica.Cateodata asa este.Ce trebuie sa stim cand achizitionam un frigider? Cel mai important lucru este clasa energetica.De ce spun acest lucru?Pai ne intereseaza un consum redus de energie.Clasa AAA+ trebuie sa fie mentionata pe aparat neaparat. Un alt lucru important este marimea si grosimea peretelui cu spuma poliuretanica.Grosimea este importanta deoarece vom avea o temperatura in interior mult mai indelungata.Asta se va reflecta in uzura compresorului (mica) cat si la consumul de energie electrica.Multe persoane aleg frigiderul in […]

The post Cum ne alegem frigiderul appeared first on .

]]>
20130930-062331.jpg
Pentru multi poate pare usor sa achizitioneze un frigider sau o combina frigorifica.Cateodata asa este.Ce trebuie sa stim cand achizitionam un frigider?
Cel mai important lucru este clasa energetica.De ce spun acest lucru?Pai ne intereseaza un consum redus de energie.Clasa AAA+ trebuie sa fie mentionata pe aparat neaparat.
Un alt lucru important este marimea si grosimea peretelui cu spuma poliuretanica.Grosimea este importanta deoarece vom avea o temperatura in interior mult mai indelungata.Asta se va reflecta in uzura compresorului (mica) cat si la consumul de energie electrica.Multe persoane aleg frigiderul in functie de pret.Un pret mic nu ne asigura de o functionare indelungata.Recomand ca marci:Bosch, Electrolux ,Whirlpool sau Samsung

The post Cum ne alegem frigiderul appeared first on .

]]>
http://reparatii-frigidere-masini.ro/cum-ne-alegem-frigiderul/feed/ 0 397