TEL URGENTE: 0744 538 400 / 0722 241 866
+

Reparatii frigidere Moldova

Reparatii frigidere Moldova

 

Reparatii-frigidere-masini.ro ofera servicii de reparatii masini de spalat si reparatii frigidere Moldova. Ne puteti apela la numarul de telefon: 0744538400 sau 0722241866

 

Vi s-au defectat cele mai utile aparate din propria gosopodarie?Cui ii mai place sa spele de mana sau sa improvizeze cand frigiderul se strica ?
Puteti apela la echipa noastra de profesionisti, care va pot oferi interventii rapide si de calitate superioara,pentru o gama larga de modele si marci,indiferent daca acestea sunt mai noi, sau mai vechi.

Profesionalismul ne defineste si ne-am format o imagine pozitiva si de success in fata fostilor clienti din Moldova,care s-au aratat multumiti de serviciile noastre impecabile , si chiar s-au declarant fideli firmei noastre .

 

Oferim un pachet complet de servicii de reparatii frigidere si reparatii masini de spalat,pentru orice model,in Moldova.

Oricand ne veti solicita ajutorul , va vom oferi deplasare si constatare la domiciliu,identificarea tuturor problemelor , rezolvarea acestora,utilizarea unor utilaje performante si,eventual la cerere,mentenanta.

 

Experienta si profesionalismul ne permit sa oferim clientilor rezolvarea problemelor, de la cele mai simple interventii (de baza) ,instalari de accesorii,constatari,deplasari,pana la interventii dificile,care necesita timp de lucru,uneori chiar spatiu.

 

 

Datorita succesului acestei firme, dorim sa oferim servicii cat mai multor oameni .Asadar,ne-am dezvoltat raza de acoperire in mai multe judete ale tarii.

 

Reparatii-frigidere-masini.ro ofera servicii atat in Targoviste,cat si in Bucuresti , Moldova, Ploiesti, Urziceni, Focsani, Vrancea, Galati.

 

 

Oricand ne veti apela la Tel: 0744538400,vom incerca in cel mai scurt timp sa ajungem la un punct comun pentru a realiza o programare , dupa care vor urma procesele de deplasare si constatare , apoi rezolvarea problemelor.

 

Va multumim ca ati ales serviciile noastre !