TEL URGENTE: 0744 538 400 / 0722 241 866
+

Reparatii frigidere Pitesti

Reparatii frigidere Pitesti

 

 

Frigiderul,mixerul,masina de calcat si de spalat sunt prezente in viata fiecaruia dintre noi si nu am putea concepe nici macar o zi fara ele.

Insa probabil cel mai important aparat din gospodarie este frigiderul sau combina frigorifica,locul unde alimentele si bauturile se pastreaza intacte pentru a ne face viata mai frumoasa si mai gustoasa.

Daca nu vi se mai raceste berea pe care ati dori sa o savurati dupa o zi lunga de munca ,ati ajuns in locul potrivit ! Noi va putem ajuta !

Am ales sa ne desfasuram activitatea si pe orasul Pitesti.Motivele sunt simple,nu sunt profesionisti pe aceasta zona.

Va garantam un serviciu ireprosabil,deoarece dam dovada de:

-Punctualitate si seriozitate : va stam la dispozitie de Luni pana Duminica,cu absolut orice problema si intrebare pe care ati dori sa ne-o adresati.

-Profesionalism: va oferim servicii de durabilitate si va raspundem la orice nelamurarire.

-Experienta : detinem un ansamblu bogat de cunostinte in acest domeniu de activitate , dobandite intr-un proces de practica indelungata.

-Calitate : datorita experientei , am reusit sa ne mentinem si sa ne dezvoltam competentele profesionale si sa crestem nivelul de pregatire.

Va putem ajuta cu reparatia a tot ce tine de aer rece.

 

In ultima vreme,tehnologia avanseaza incredibil.Un lucru excellent , deoarece lumea avanseaza rapid si cu success. Insa, tara noastra din pacate avanseaza pe plan tehnologic , insa stagneaza pe plan economic.Din acest motiv,romanii nu isi pot permite mereu sa achizitioneze un nou frigider,asa ca apeleaza la diverse companii de reparatii. Nu intotdeauna au si succes,deoarece nu ajung pe maini bune.

Noi va garantam un serviciu de calitate si de lunga durata ! Apelati cu incredere !