TEL URGENTE: 0744 538 400 / 0722 241 866
+

Reparatii masini de spalat Pitesti

Reparatii masini de spalat Pitesti

Încă din cele mai vechi timpuri oamenii și-au spălat hainele prin cufundarea acestora în apa râurilor și lovirea acestora de pietre. Devenită din ce în ce mai indespensabilă în orice locuinta , concepută pentru toate cerinţele de consum , prima maşină de spălat vase a apărut acum mai bine de 150 de ani.

Acum,tehnologia avanseaza rapid si apar din ce in ce mai multe modele sofisticate de masini de spalat.Economia insa nu avanseaza la fel de bine. Din acest motiv , romanii prefera sa isi repare masinile de spalat,in loc sa faca o investitie considerabila si sa cumpere alta. O decizie excelenta,de altfel.

Masina de spalat nu mai este de mult timp doar un capriciu.Este o necesitate si trebuie sa avem grija de ea si sa ne ocupam de “sanatatea” ei. Din cand in cand, aceste aparate care ne fac viata mai usoara,se mai si imbolnavesc si trebuie sa ajunga intr-un service specializat.

 

Daca ati luat decizia de a va repara masina de spalat , ati ajuns in locul potrivit. Noi va putem ajuta cu orice problema pe care dumneavoastra decideti sa ne-o semnalati noua.Detinem toata aparatura necesara pentru a va ajuta , iar personalul este unul foarte bine instruit.

Va stam la dispozitie cu orice intrebare , nelamurire si cerinta !