Te confrunți cu anumite dificultăți de sănătate, ai rezultatele diferitelor investigații în mână, recomandarea medicului tău de specialitate, dar nu știi care ar trebui să îți fie pasul următor? Ai nevoie de o cârjă ortopedică și nu știi în contro să o iei pentru a lua o decizie potrivită, pentru ați achiziționa cea mai potrivită cârjă ortopedică, care îți va oferi un spijin, o stabilitate sporită.
Cârja ortopedică poate diferi, fiind două tipuri: – cârja subaxilară; și – cârjă pe antebraț pe care o mai putem întâlni și cu numele de cârjă canadiană.
Deseori, când o persoană trebuie să aducă o alegere legată de modelul de cârja ortopedică potrivită, omul se poate simți rătăcit, fără sfaturi înțelepte. Nu vă putem oferi un sfat foarte înțelept, dar îndrumarea noastră pe care vă putem oferi este de a încerca ambele tipuri de cârjă ortopedică dacă aveți posibilitatea. În momentul încercării tipurilor de cârjă ortopedică este important să țineți cont de mărimea corespunzătoare, deoarece aceste cârje sunt pe diferite mărimi. Este foarte important să fie cârja ortopedică reglată pe mărimea potrivită. Cârja ortopedică trebuie reglată astfel încât să fie cârja ortopedică în prelungirea brațului sau să fie cu cotul îndoit aproximativ 10 grade.
Medicul dumneavoastră de specialitate vă va recomanda consultând rezultatele diferitelor investigații, care este patologia pe care o aveți, așadar va stabili dacă aveți nevoie de utilizarea pe o parte a gârjei ortopedice sau în ambele părți.
După cum noi am observat persoanele mai tinere, mai active folosesc cârja pe antebraț, pe când persoanele cu o vârstă înaintată, care nu au o stabilitate excelentă achiziționează cârjele subaxilare.
Noi vă sfătuim să vă decideți lângă aceea cârjă ortopedică care vă oferă o senzație mai mare de siguranță, dar totodată și o comoditate sporită bine meritată.