Alegeți cea mai avantajoasă asigurare de călătorie pentru dumneavoastră.

Cu oferta Protector aveți asigurare pentru cheltuieli medicale până la 500.000 EUR, 200.000 EUR pentru vătămare corporală, iar acest pachet include și tratament stomatologic, asigurare de călătorie , si puteți să aveți beneficii în cazul în care vă întârzie sau a fost anulată zborul, iar veți avea și asistentă rutieră.
Cu pachetul Înțelept aveți asigurare pentru cheltuieli medicale până la 100.000 EUR, 10.000 EUR pentru vătămare corporală, tot în acest pachet veți avea și tratament stomatologic, asigurare pentru bagaje și zbor, asistență rutieră.

Cu oferta noastră Prudent puteți să beneficiați o sumă pentru cheltuieli medicale până la 30.000 EUR, servicii urgențe.
Alegeți și o extra opțiune pentru a avea o călătorie cât mai protejată:

Cu extra opțiunea și asigurarea pentru sporturi puteți să vă bucurați de călătorie și să faceți sport cu risc ridicat fără griji chiar și în străinătate. Cu această asigurare de călătorie nu o să aveți limite în sport.
Avem asigurare, extra opțiune și pentru cei care doresc să lucreze în străinătate. Această asigurare este benefică și oferă protecție în cazul accidentărilor neprevăzute în timp ce lucrați.
Pentru persoane care vor să meargă la petreceri avem asigurare și clauză privind alcoolul.

Pentru persoane care iubesc să călătorească cu mașina avem asigurarea pentru asistență rutieră. Cu această ofertă sunt asigurate cheltuielile reparațiilor sau remorcarea mașinii în caz de accident sau urgențe. Transportul poate să fie asigurat la cel mai apropiat garaj, sau chiar până acasă în România.
Oriunde în lume v-ați duce fiți asigurat și protejat printr-o asigurare de călătorie. Bucurați-vă de momentele magice al călătoriei, fără îngrijorări pe drum sau în durata călătoriei.

Reparatii frigidere

Next Post

Și bărbații pot purta chiloți tanga bărbați

joi dec. 22 , 2022
Probabil că ați auzit cu toții despre tanga și în special despre chiloți tanga de femei, dar lenjeria pentru bărbați este oarecum un tabu în unele locuri iar în celelalte locuri au acceptat-o cu bratele deschise. Tanga este unul dintre cele mai revelatoare stiluri de lenjerie intimă pentru bărbați cunoscută […]
chiloți tanga bărbați