Pedepsele pentru trafic de persoane pot fi chiar foarte grave

Celor care sunt acuzați cu trafic de persoane niciodată nu le este ușor, mai ales dacă acest lucru se întâmplă într-o țară a cărei limbă nici nu o vorbesc fluent, cum ar fi în Ungaria. În acest sens vă pot ajuta, deoarece jobul meu este cel de traducător juridic. Pe de o parte vă pot organiza o întâlnire cu un avocat specializat în domeniul traficului de persoane. De la noi veți primi ajutorul dorit și pe lângă o mulțime de informații privind etapele juridice care vă așteaptă. Pedepsele pentru trafic de persoane pot fi chiar foarte grave, depinde de rolul dumneavoastră în infracțiune și gravitatea acestuia. Noi vă vom informa, conform legilor din Ungaria, despre pedepsele și modul în care se primesc.
353 (1) Orice persoană care ajută o altă persoană să treacă o frontieră de stat cu încălcarea dispozițiilor legale se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani.
(2) Pedeapsa este închisoarea de la 2 la 8 ani în cazul în care contrabanda de persoane este săvârșită
a) în scopul obținerii unui câștig patrimonial,
b) prin sprijinirea a mai multor persoane să treacă frontiera de stat; sau
(c) prin distrugerea sau deteriorarea unei instalații sau a unui mijloc care asigură protecția ordinii publice la frontiera de stat.
(3) Pedeapsa este închisoarea de la 5 la 10 ani în cazul în care traficul de persoane este săvârșită
a) prin tratamente inumane aplicate persoanei care urmează să fie traficate ilegal,
b) cu folosirea de arme,
c) înarmat,
d) în interes comercial sau
e) în cadrul unei grupări infracționale.
(4) Pedeapsa este închisoarea de la 5 la 15 ani dacă
(a) traficul de persoane este săvârșit în sensul alineatului (3) litera (a), în modul stabilit la literele (b)-(e)
(b) traficul de persoane precizat în alineatului (3) litera (b) este comis în modul prevăzut la litera (a) sau la literele (c)-(e).
(5) Organizatorul sau conducătorul unei infracțiuni prevăzute la alineatul (3) sau (4) se pedepsește cu închisoare de la 10 la 20 de ani.

(6) Orice persoană care efectuează pregătiri pentru introducerea ilegală de ființe umane se pedepsește cu închisoare de până la 3 ani.
Expulzarea
364 Autorul traficului de persoane …. pate fi, de asemenea, supus expulzării.

Reparatii frigidere

Next Post

Calorifer electric ADAX VP 1210 KET

mar sept. 20 , 2022
Toamna ne aduce adesea aventuri și provocări noi. Acesta este cazul și pentru copiii noștri care pleacă la facultate! Și-au găsit deja o cameră de închiriat și abia așteaptă să înceapă noua etapă a vieții: studenția. Totuși dincolo de cărți și experiețe de viață, mersul la facultate înseamnă și o […]
Calorifer electric ADAX VP