Orteze si alte dispozitive medicale de la atomedicalvest.ro

Aveti nevoie de orteze, proteze sau alte dispozitive medicale? Atomedicalvest.ro ofera o gama larga si variata de dispozitive medicale pacientilor, care sufera de diferite deficiente organice sau functionale, respectiv impactul pe care aceste boli cronice il exercita asupra calitatii vietii lor. Aceste dispozitive medicale pot fi: orteze, proteze, ghete ortopedice sau alte dispozitive de mers, ciorapi compresivi, dispozitive pentru incontinenta urinara, dispozitive pentru protezarea stomei, produse chirurgicale si altele. Ortezele se clasifica in 4 categorii: orteze pentru coloana vertebrala, orteze pentru membrul superior, orteze pentru membrul inferior si orteze pentru copii. Ortezele pentru coloana vertebrala sunt confectionate pentru tratarea sau preventia patologiilor la nivelul coloanei vertebrale si au rolul de a sustine, de a corecta, de a imobiliza sau de a oferi o stabilitate zonei afectate.

Ortezele pentru membrul superior sunt destinate pentru a imobiliza in diferite pozitii bratul, umarul, incheietura mainii, sau pentru a oferi compresie in zona dureroasa. Ortezele pentru membrul inferior au fost confectionate pentru a oferi stabilitate articulatiilor la nivelul gleznei, genunchiului, si au rolul de imobilizare, descarcare, corectie si protectie. Ortezele pentru copii sunt dispozitive medicale, care permit corectarea unei afectiuni, mentinerea sau redarea nivelului functional al unui segment corporal in urma traumatismelor, accidentelor sportive, afectiunilor neurologice sau in urma unei interventii chirurgicale.

Reparatii frigidere

Next Post

Te intereseaza Produse Forever, vrei sa discutam despre Gel aloe Vera pret

mie mart. 25 , 2020
În cultivarea și producția plantei Aloe vera compania Forever Living Products este lider mondial. Este o companie foarte serioasa ce inseamna Produse Forever de calitate si de top. De 21 de ani de cand este si in Romania, avem posibilitatea sa consumam aceste produse minunate pentru intarirea imunitatii, pentru sanatatea […]