Valorificarea și vânzarea tocăturii de lemn la Rapidforest

Lemnul, ca materie primă, este folosit în construcții de o durată foarte lungă de timp și în fabricare mobilei. Din lemn se pot fabrică diferite produse, cherestele, la dimensiuni individuale. Însă în timpul prelucrării lemnului se produc multe deșeuri de lemn. După tăiere, buștenii sunt duși la gater și pregătiți pentru prelucrare. Pe tot parcursul prelucrării de bușteni se acumulează în mod constant așa-numită tocătura de lemn. Acest material lemnos este considerat un produs secundar sau chiar deșeu de lemn, care se bucură de un potențial excelent. Acesta este motivul pentru care Rapidforest s-a decis la valorificarea și vânzarea tocăturii de lemn.

Tocătura de lemn este potrivit pentru încălzire în gospodării și industrie, pentru producția de uși și ferestre, mobilier sau plăci OSB, în principal realizate prin tehnologii de presare. De obicei tocătura de lemn este compusă din așchii mai mari decât rumegușul. În ultimii ani tocătura de lemn a devenit din ce în ce mai importantă în mulcirea solului. Aceasta împiedică dezvoltarea buruienilor, atenuează evaporarea solului, fără a împiedica intrarea apei în sol, și se descompune în sol în mod constant, în timp ce hrănește și afână structura solului.
Vânzarea tocăturii de lemn este un aspect foarte important pentru Rapidforest, doarece așa reușește valorificarea chiar și a deșeurilor de lemn, care rezultă din prelucrarea lemnului. În depozitul nostru mereu este disponibilă o cantitate semnificativă de tocătură de lemn, contactați-ne cu încredere!

Reparatii frigidere

Next Post

Ce este și când se recomandă talonete plantare?

sâm mart. 20 , 2021
Toate branțurile ortopedice, talonete plantare, susținători plantari personalizați sau standard fac parte din categoria de orteze corectoare de statică a piciorului, se utilizează în scop terapeutic, pentru corectarea unor patologii ale piciorului, cum ar fi: platfus (picior plat), pinteni calcaneeni, afecțiuni ale tendonului lui Achile, monturi, etc. Susținătorii plantari și […]
talon